Общество

«307 одиниць зброї та більше тисячі боєприпасів»: на Миколаївщині закінчився місячник добровільної здачі зброї

31 жовтня у Миколаївській області закінчився місячник добровільної здачі зброї.

Як передає Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області, за період проведення оперативно-профілактичних заходів жителі Миколаєва та області добровільно здавали незареєстровану зброю та мали можливість не тільки уникнути відповідальності за її незаконне зберігання, а оформити на законних підставах у свою власність.

«До відділів та відділень поліції ГУНП в Миколаївській області громадяни добровільно здали 307 одиниць різноманітної зброї, з яких одна нарізна зброя армійського зразку, 284 одиниці мисливської гладкоствольної зброї, 7 одиниць саморобної зброї, 11 одиниць мисливської нарізної зброї, 31 одиниця пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу гумових куль, 97 одиниць газової зброї, 1173 штуки різноманітних боєприпасів, 5 мін, 21 снаряд та 2 гранати», — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці звертаються до громадян та нагадують, незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а ще причина нещасних випадків, жертвами яких нерідко стають не лише дорослі, а й діти, тож вчасно звертайтеся до поліції стосовно оформлення відповідних дозвільних документів на зберігання та користування зброєю, а також повідомляйте про всі відомі вам факти її незаконного зберігання, придбання, збуту або користування холодною, вогнепальною зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами і пристроями.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Ну нафига єто писать. Показуха полная, типа видите как мы работаем. Какой дурак понесет что то сдавать, выбросил да и все. Ментовское да и теперь полицейское руководство в курсе этих офер, так как сами в молодые годы это творили.
    Долбое/бы редкостные.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button