Общество

Колектив палацу культури «Корабельний» привітав військову частину, розташовану біля села Галицинове, з Днем її створення

Творчий колектив Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» привітав військову частину А-3767, розташовану біля с. Галицинове, з 34-ою річницею з дня створення.

Як йдеться у листі, який надіслав на пошту «Корабелів.Інфо» заступник директора з культурно-масової діяльності Миколаївського міського ПК «Корабельний» Максим Коровай, концертна програма за участю колективів та окремих виконавців закладу культури стала приємним подарунком для особового складу військової частини та його командування.

«Важко не погодитися з тим, що військова служба – героїчний труд!  Військова служба – це щоденний подвиг! – розпочала програму ведуча концерту Ольга Ларькіна. – Вам це відомо, як нікому іншому. І саме за це  24 серпня 2017 року в місті Києві Президентом України військовій частині А-3767 було вручено бойовий прапор, як символ честі, доблесті та слави, як заклик до кожного військовослужбовця Збройних Сил України віддано служити українському народові, мужньо, вміло, непохитно боронити Українську державу».

Під час свята гарні пісні прозвучали у виконанні Світлани Овсяннікової, керівника студії естрадного  вокалу «Звезда», Тетяни Герман, керівника театру М. О. Троянова Вікторії Попової та пісенного дуету в складі  Поліни Риженкової й Анжеліки Мельничук, учасниць народного вокального ансамблю «Океаночка» (керівник Сергій Реутов). Яскраві, харизматичні сольні хореографічні композиції «Фіалка», «Пеппі» у виконанні Тетяни Кононович зі зразкового ансамблю танцю «Водограй» (керівник Світлана Чебан) сприйнялися бурхливими оплесками присутніх у глядацькій залі гарнізонного клубу.

Не забули у цей день привітати й особисто чоловіків, адже 3 листопада відзначається Всесвітній день чоловіків. На адресу мужніх і відважних військових пролунали пісні «Я пою эту песню мужчинам», «Какое счастье, что есть ты у меня» і «Ты не такой». Завершився концерт на патріотичній ноті – піснею «Це моя Україна», яку виконала С. Овсяннікова та усі учасники програми.

«Ми ще раз вітаємо вас  з Днем народження вашої військової частини. Бажаємо вам мужності, сил і здоров’я, добра у родинах. А всім нам – миру і спокою на всій українській землі. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких «баталій», які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу!», – завершила програму її ведуча.

Від імені командування В/ч А-3767 аматорам сцени були вручені солодощі, а за доброю традицією усі зробити спільне фото на згадку про цей чудовий день.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Не плохой подарочек для силовиков этот огромный шеврон на стене, с надписью"Разум перемогае силу", супер!!!

  2. Молодцы работники культуры, хороший концерт, так держать. Защитникам нашей Родины-военным наше уважение и почет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button