Общество

"Солодощі чи смерть"? Дітлахи в Корабельному районі Миколаєва святкували "Хелловін" (ФОТО)

У Дитячому центрі позашкільної роботи Корабельного району міста Миколаєва відсвяткували Хелловін. Про це у соцмережі повідомили вихованці гуртка літературної творчості «Альтанка» (керівник — Н.М. Паламарчук):

«Добре, якщо всі монстри в твоєму житті можуть змити фарбу з обличчя і виявитись лише старшим другом, який в будь-яку хвилину кинеться на допомогу. Якщо рани — намальовані, роги — лише яскрава прикраса, а викрадена керівниця гуртка, як в добрих фільмах, — ціла та неушкоджена подолала своїх викрадачів. ?

У вівторок, 30 жовтня, всією Альтанкою грали у квест, який старша група розробила для молодшої. Лякались страшних звуків та темряви, збирали вірші, грали у квіддіч та вгадували мелодії за першими нотами.

Потім їли смаколики та вигадували страшні історії на конкурсі костюмів. Солодощі чи смерть! — звісно, солодощі, особливо, якщо тобі одинадцять років і поряд вірні друзі…»

ДОВІДКА:

Напередодні католицького Дня усіх святих відзначається Хелловін – день мерців, демонів та потойбічних сил. Моторошне свято, яке відзначається 31 жовтня, здобуло популярність у всьому світі. Згідно з дохристиянським кельтським повір’ями, в ніч на 1 листопада межа між світом живих та потойбіччям розмивається, і до світу живих можуть потрапити душі мертвих та інші потойбічні істоти. Тож, стало веселою традицією «замаскуватися» під нечисть, аби вона прийняла тебе «за свого» і не чіпала… Для когось Хелловін – це можливість стати казковим чудернацьким створінням і розважитися з друзями. А хтось вважає, що це «диявольське святкування, яке не повинно з’являтись в Україні». Що ж, у кожного своя думка…

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Что нам праздновать Хэллоуин- мы последние 4 года в нем живем.
    P.S. Не припомню что-то, чтоб Америка праздновала украинские национальные праздники.
    И вообще- было бы что-то красивое, доброе, а так- мертвецы, черти и прочая гадость.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button