Экономика

Стивідорну компанію «Ольвія» відвідали представники China Harbour Engineering Company Ltd.

Сьогодні, 25 жовтня, в рамках пілотного проекту концесії державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», що розташоване у Корабельному районі міста Миколаєва, відвідали представники China Harbour Engineering Company Ltd. (CHEC).

Основним профілем діяльності компанії CHEC є будівництво об’єктів на території морських портів — терміналів, причалів, мостів, сухих доків, а також днопоглиблення, що є важливою складовою бізнесу компанії.

Метою візиту CHEC до ДП «СК «Ольвія» є оцінка поточних умов підприємства, що дозволить сформувати думку компанії про переваги проекту концесії порту «Ольвія».

В ході зустрічі представників китайської компанії з керівником державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» Русланом Олейником обговорювалися питання щодо поточної діяльності підприємства, перспектив його розвитку та можливостей нарощування портових потужностей.

Представники CHEC також мали можливість оглянути територію й причали порту та ознайомитися з виробничими потужностями ДП «СК «Ольвія».

Нагадаємо, ми писали:

Наповнення місцевого бюджету та соціальні гарантії працівникам: презентовано ТЕО концесії порту в Корабельному районі Миколаєва;

25 инвесторов из разных стран заинтересовались концессией в портах «Ольвия» и «Херсон»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button