ОбществоПроисшествия

І він, і вона були п'яні... Костянтин Хлєбников вкрав телефон жінки прямо з патрульної машини в Корабельному районі

9 жовтня 2018 року Корабельний районний суд міста Миколаєва закінчив розгляд кримінального провадження по обвинуваченню громадянина Костянтина Хлєбникова (одружений, працює зварювальником-збиральником в торговому домі «Анона») у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.1 КК України (крадіжка).

Про це повідомляє прес-секретар Корабельного районного суду м. Миколаєва.

27 січня 2018 року приблизно о 19:00 громадянин Хлєбников перебував на перехресті вулиці Прибузької та проспекту Богоявленського, навпроти будинку № 127 по вулиці Прибузькій в місті Миколаєві. Там між ним та Оленою Воробець виник конфлікт, з метою припинення якого був викликаний екіпаж патрульної поліції.

Під час судового розгляду обвинувачений зазначив, що у вказаний день він в магазині випадково зустрівся з Оленою Воробець. Оскільки вони обидва перебували у стані алкогольного сп’яніння, між ними виник конфлікт. З’ясосвувати стосунки вони вийшли на вулицю. Через деякий час до них під’їхала патрульна машина, і їх обох забрали до Корабельного відділу поліції. В час, коли вони їхали в машині, Олена поспілкувавшись за телефоном з мамою, залишила свій мобільний телефон на задньому сидінні автомобіля. Коли вони під’їхали до відділу поліції і обвинувачений виходив з машини, то побачив цей телефон і забрав його, нікого про це не повідомивши.

Тож, Костянтин Хлєбников, знаходячись в салоні службового автомобіля патрульної поліції, керуючись раптово виниклим корисливим умислом, направленим на протиправне заволодіння чужим майном, скориставшись тією обставиною, що на нього ніхто не звертає уваги, шляхом вільного доступу таємно викрав належний Олені Воробець і випадково залишений нею мобільний телефон «Samsung Galaxy J700H» вартістю 4999 грн. 90 коп.

В подальшому Хлєбников подарував телефон сину своєї дружини, в якого він був вилучений згодом працівниками поліції.

Суд відмічає, що Хлєбников повністю визнав свою вину у вчиненому та щиро розкаявся, просив вибачення у потерпілої, за місцем проживання характеризується задовільно, має сім’ю, працює.

Вироком суду обвинувачений Хлєбников визнаний винним у вчинені крадіжки, та йому призначено покарання у виді штрафу в сумі 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку до Миколаївського апеляційного суду через суд першої інстанції протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button