Происшествия

На дачі хабаря поліцейському затримано "vip"-чиновника Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Співробітники військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України і Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України затримали на дачі хабаря начальника управління фітосанітарної безпеки ГУ Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Миколаївській області.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Військової прокуратури Південного регіону України в соцмережі Facebook:

«Установлено, що за нескладання корупційного адміністративного протоколу посадова особа Державної продспоживслужби запропонувала неправомірну вигоду в сумі 3000 дол. США начальнику відділу Управління захисту економіки в Миколаївській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України.

23.10.2018 під час передачі обумовленої суми хабаря посадовця Держпродспоживслужби затримано в порядку ст. 208 КК України».

На даний час проводяться першочергові слідчі дії.

Військовою прокуратурою планується повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, та скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А вдруг они фальшивые?)))
    Как с романчуком было! Свинья сидит в балабановке на съемной хате у жены и клал он на всех! Потому что прокуроры и судьи продажные твари!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button