Общество

Гармонізація та самовираження: у відділенні соціальних послуг в Корабельному районі проходять заняття гуртка "Арт-терапія"

Кожен новий навчальній рік приносить нові знання, нові можливості для розвитку особистості та реалізації своїх потреб. Актуальним зараз є розвиток в людині креативності мислення.

У відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на прохання слухачів «Університету третього віку» в цьому році почалися заняття гуртка «АРТ-ТЕРАПІЯ». Викладає даний предмет волонтер Коваленко Марія Григорівна.

Заняття проходять щосереди о 14 годині.

А що ж таке арт-терапія? Це вид психотерапії та психологічної корекції, заснованої на мистецтві та творчості. Це особлива форма розвитку особистості, заснована на творчому самовираженні (малюнкова терапія). Арт-терапія допомагає людині ліквідувати наслідки стресу та підвищити свою самооцінку. Основною задачею арт-терапії є гармонізація, самопізнання та самовираження людини.

В.о. заступника директора міського територіального центру
Мельник Т.П.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button