Происшествия

Сообщено о заминировании поезда «Николаев — Киев»: все пассажиры эвакуированы

Вечером в четверг, 18 октября, поступило сообщение о заминировании железнодорожного рейса №122 «Николаев-Киев».

Как сообщила пресс-секретарь ГУ ГСЧС Николаевской области Иляна Пацюк, сообщение о заминировнии поезда поступило в 19:45.

«До поліції надійшло повідомлення від начальника потяга сполученням «Миколаїв-Київ», про те що, за словами одного з пасажирів, у нього у сумці знаходиться вибуховий пристрій.

Наразі до місця вимушеної стоянки потяга на станції Явкине у с. Добре Баштанського району прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Близько 800 пасажирів, які перебували у потязі, евакуйовано.

36-річний чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння затриманий співробітниками Баштанського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. У сумці чоловіка вибухівку не виявлено.

Повідомлення про вибухонебезпечний багаж пасажира потяга не підтведилось. Спеціалісти перевірили вагони потягу та локомотив, за результатами перевірки небезпечних предметів виявлено не було.

Пасажир, який повідомив про вибухівку, доставлений до Баштанського відділу поліції, його дії підпадають під ознаки ст. 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками», що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років», — сказано в сообщении полиции.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Простите,смотрю на фото и думаю..А если реально заминирован поезд-какого черта люди стоят просто рядом ждут?А если взорвется?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button