Происшествия

Накоїв лиха: декілька ударів ножем наніс чоловік свому товаришеві у Корабельному районі та втік

Поліцейські Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області впродовж декількох годин затримали зловмисника, який під час сварки поранив 44-річного товариша.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

З’ясувалось, що того вечора потерпілий у власному будинку, який розташований по вул. Олега Ольжича в Корабельному районі Миколаєва, розпивав спиртні напої зі своїм товаришем. Близько опівночі через надмірну кількість випитого алкоголю між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисник схопив ножа та наніс декілька ударів господарю будинку. Зрозумівши, що накоїв лиха, злочинець залишив свого товариша та втік. Поранений чоловік сам викликав лікарів, які і повідомили до поліції.

Впродовж декількох годин поліцейські Корабельного відділу поліції ГУНП Миколаївської області встановили місцезнаходження та затримали 32-річного раніше судимого зловмисника в порядку ст. 208 КПК України.

Ніж вилучений та направлений на експертне дослідження.

За узгодженням із прокуратурою чоловікові повідомлено про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button