Общество

Корабельний район - попереду. Станом на 5 жовтня 2018 року майже половина мешканців, що обслуговуються в ЦПМСД №7, підписали декларації з лікарями (ВІДЕО)

Про стан підписання декларацій з сімейними лікарями та педіатрами комунального неприбуткового підприємства Миколаївської міськради «Центр первинної медико-санітарної допомоги №7» мешканців Корабельного району розповіла 8 жовтня, під час наради в адміністрації Корабельного району, головний лікар ЦПМСД №7 Олена Власова:

«За КНП ММР «ЦПМСД №7» закріплено для медичного обслуговування 62 976 мешканців Корабельного району. З 16 квітня 2018 року працівники закладу розпочали підписання декларацій з населенням. Трохи раніше (з кінця березня 2018р.) в центрі запрацювала електронна черга пацієнтів до лікарів «Поліклініка без черг». За півроку цією послугою скористалися 21 942 пацієнта, відбулося згідно з електронною чергою 35 055 прийомів, середній час прийому одного пацієнта склав 13,4 хвилин.

Станом на 05.10.2018р. було підписано 31 265 декларацій (49,6%) при міському показнику – 41,3 та обласному – 45,6.

Є вже декілька лікарів, які повністю набрали пацієнтів (сімейний лікар – 1 800, педіатр – 900).

Зараз робота продовжується. Із місцевого бюджету розвитку міста нашому центру було виділено 475 тис. грн. на комп’ютерну техніку.

В жовтні ми закупили 7 комп’ютерів, 4 ноутбука та 18 БФП. Звісно, що потреба ще є як мінімум в 10 комп’ютерах, бо деякі комп’ютери, на яких працюють лікарі в даний час, вже не відповідають сучасним вимогам.

Ми сподіваємося, що з 01 січня 2019 р. будемо отримувати фінансування з НСЗУ, і це допоможе нам в подальшому покращити умови праці лікарів, умови перебування пацієнтів, та оснастити кабінети сучасною технікою».

Крім того, Олена Власова відповіла на питання, що хвилювали чиновників, присутніх на нараді.

Відео — Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Радости полные штаны,а что умеют ваши врачи?на курсы и лекции ездят повышать квалификацию?читают современную мёд литературу?или только по протоколам лечить могут всех под одну гребенку

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button