Общество

Рятувальники провели профілактичну бесіду з працівниками пивзаводу в Корабельному районі Миколаєва

11 жовтня співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області провели профілактичну бесіду з працівниками приватного акціонерного товариства «САН ІНБЕВ» щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті та на виробництві, — повідомили в головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

Захід відбувся на території пивзаводу «Янтар» у Корабельному районі м. Миколаєва.

Під час розмови рятувальники розповіли про основні причини займань та наслідки, до яких призводять пожежі. Також фахівці ДСНС нагадали працівникам, як безпечно користуватись обігрівальними, електричними, газовими приладами, нагадали, що не можна перевантажувати електричну мережу тощо.

Особливий акцент фахівці зробили на першочергових діях персоналу у разі внештатної ситуації на об’єкті, підкріпивши надану інформацію відеоматеріалом.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. о да а людей у вас осталось не густо. походу сбывается мечты дебилоначальников чтоб работало по 1 рабу на 5 машинах за сертификат на упаковку пива.Я когда работал в розливе на 3й линии тогда уже начиналось уничтожение людей начиная от директора заканчивая гнилыми мастерами смен у которых руки из опы выросли зато язык заточен под анус начальства, вот бригадира были пацаны молодые всегда помогут расскажут покажут бывало и без обедов остовались только чтоб их подчененый по обедал вот их надо было ставить мастерами смен МОЙ ВАМ СОВЕТ ВАЛИТЕ ВЫ С ЭТОЙ КАНТОРЫ ОНИ ВАС СЧИТАЮТ ЗА РЕСУРС КОТОРЫЙ ПРИ НЕОБХОДИМОСТИ МОЖНО ВЫКИНУТЬ

  2. да а в первом ряду видно наверно начальники нога ноногу и мне пох на это рабочее стадо главно себе бонусов нарубить один Бурковский норм начальник отдела охраны труда хотя требовательный и жосткий мужик и с чувством юмора респект и уважуха таким людям на таких должностях которые не одевают себе корону царей

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button