КультураОбщество

Флешмоб, вікторини, розваги та виставки: "Свято мужності і відваги" чекає на миколаївців у палаці культури "Корабельний"

У суботу, 13 жовтня о 16:00 з нагоди Дня українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України на території міського палацу культури «Корабельний» (проспект Богоявленський, 328) відбудеться спортивно-культурний захід «Свято мужності і відваги» для дітей та молоді Корабельного району м. Миколаєва.

Свято дитячої Покрови ініційовано громадськими організаціями «Територіальна козацька громада Корабельного району м. Миколаєва» (керівник – отаман Сергій Параскун) та «Родинне дерево Миколаєва» (керівник – Антоніна Параскун) за підтримки управління з питань культури та охорони культурної спадщини, Миколаївського палацу культури «Корабельний», Кульбакінського будинку культури, державного підприємства «СК «Ольвія»».

Під час заходу на вас чекають:

  • козацькі розваги;
  • ігри, конкурси, вікторини;
  • майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва;
  • виставка робіт народних умільців.

На святі виступатимуть учні Білозірського закладу загальної середньої освіти Вітовського району Миколаївської області, які підготували флешмоб та показові виступи.

У програмі концерту, підготовленого творчим колективом ММПК «Корабельний», лунатимуть пісні патріотичної тематики у виконанні студії естрадного вокалу «Звезда» та вокального об’єднання «Унісон».

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

ОРГАНІЗАТОРИ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button