Общество

Усі бажаючі миколаївці можуть долучитися до збору допомоги постраждалим від вибухів

9 жовтня під час оперативної наради під головуванням заступників голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентина Гайдаржи та Євгена Шевченка членами оперативного штабу прийнято план дій по наданню необхідної допомоги Чернігівській області в питанні ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася на військових складах поблизу міста Ічня.

Взрывы в Черниговской области: горят склады
с боеприпасами, жителей эвакуируют

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області, одним із пунктів даного плану став збір та відправлення гуманітарної допомоги постраждалим.

«Наразі є необхідність у забезпеченні продуктами харчування тривалого зберігання, теплими речами, будівельними матеріалами. Силами аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на вул. Адміральській м. Миколаєва (біля будівлі ОДА) розгорнуто мобільний пункт по збору гуманітарної допомоги. Громадяни та приватні підприємці долучилися до збору гуманітарної допомоги та протягом дня вносили «свій вклад». Ввечері перший вантаж відправлено в район виникнення надзвичайної ситуації», — йдеться у повідомленні.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області додало, що члени «гуманітарного штабу» у складі соціальних працівників, рятувальників та волонтерів працюють у цілодобовому режимі, тому усі бажаючі можуть і надалі долучитися до збору допомоги постраждалим.

Варто зазначити, що вранці 10 жовтня перша вантажівка з гуманітарною допомогою від миколаївської громади для евакуйованого населення з Ічнянського району, де стався вибух на військовому арсеналі дісталася Чернігівщини.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button