ОбществоПроисшествия

52 пожежі сталося в домівках Вітовщини з початку року, під час яких загинуло 2 особи

9 жовтня у смт. Воскресенське Вітовського району рятувальники спільно с представниками соціальної служби провели інформаційно-роз’яснювальну роботу, спрямовану на недопущення пожеж в приватному секторі. До поля зору рейдовиків потрапили неблагополучні та багатодітні сім’ї.

Як йдеться у повідомленні ГУ ДСНС України у Миколаївській області, фахівці ДСНС довели до уваги громадян основні вимоги щодо належного протипожежного стану в домівках.

Мешканцям осель розповіли про те, що необхідно перевіряти належний стан та справність електромережі, уникати використання несправних чи саморобних електрообігрівачів.

«З початку поточного року на Миколаївщині зареєстровано 2196 пожеж, з яких 754 – в житлі. З них 52 – у Вітовському районі, під час яких загинуло 2 особи. Більшість з них припадає саме на осінньо-зимовий період. Тому слід вжити усіх невідкладних заходів, щоб убезпечити оселі та їх домочадців від пожеж» — зазначали рейдовики.

На завершення профілактичної роботи краяни отримали пам’ятки із зазначенням основних правил пожежної безпеки в побуті та екстреного номеру «101».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button