Общество

Поліція затримала обох зловмисників, причетних до нічного збройного нападу на миколаївця

Миколаївська поліція затримала обох зловмисників, які поранили мешканця обласного центру сьогодні вночі.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, про те, що у дворі багатоповерхівки по пр. Миру чути постріли на спецлінію 102 повідомили громадяни сьогодні вночі близько 3:30.

«На місці залишився сам 30-річний потерпілий та один із учасників конфлікту, який при собі мав пістолет «Форт» травматичної дії із порожнім магазином. Його поліцейські затримали, а поранений постраждалий із чисельними пораненнями у річні частини тіла був госпіталізований.  Потерпілому було проведено хірургічне втручання, наразі його життю нічого не загрожує. У двох затриманих поліцейські вилучили три одиниці зброї, а з місця події більше 20 гільз, — йдеться у повідомленні.

Співробітники слідчо-оперативної групи Інгульського відділу поліції та патрульні поліцейські отримали інформацію від свідків, які вказали на марку транспортного засобу, на якому поїхали інші зловмисники. Патрульні наздогнали авто у районі зоопарку. У салоні перебував лише водій. З автомобіля чоловіка правоохоронці вилучили два пістолети та помпову рушницю, а також арматуру. Водія також затримали та доставили до відділку поліції.

«Уся виявлена зброя та вилучені з місця події більше 20 гільз направлені на експертизу. Зі свідчень очевидців відомо, що у конфлікті зі стріляниною участь приймали близько п’яти осіб. Зараз поліція встановлює та розшукує інших зловмисників. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років», — повідомили в поліції.

Обох чоловіків (30-ти та 35-ти років) — мешканців Миколаєва, затримано у порядку ст. 208 КПК України. З ними наразі працюють слідчі. Усі обставини злочину та причини стрілянини встановлюються.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Какое "хулиганство"????? 5 человек расстреливали в упор бизнесмена возле его дома?!!!Это чудом несостоявшееся убийство!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button