Общество

11 млн доларів планують спрямувати на реконструкцію котелень у Миколаєві, у тому числі на котельню по вул. Самойловича

Присутні на зустрічі з керівниками ОСББ у Корабельному районі представники житлово-комунальних підприємств міста Миколаєва проінформували про стан готовності підпорядкованих об’єктів до опалювального сезону. Зокрема, керівник КП “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов зазначив:

«Наразі ми плануємо будувати нові теплотраси, зокрема вже у 2019 році вирішимо питання по котельній заводу “Океан”, вартість робіт складає близько 60 млн грн. Це надзвичайно великі суми.

Варто зазначити, що у тих ОСББ, де встановлені наші теплові пункти, ми власним коштом проводимо ремонтні роботи у підвалах, міняємо труби, чистимо системи зливової каналізації тощо… Підприємство послідовно модернізує системи теплопостачання, але ця робота вимагає великих капіталовкладень.

Ще 11 млн доларів планується спрямувати на реконструкцію котелень, у тому числі на котельню по вул. Доктора Самойловича«.

У заході також взяли участь мер міста Олександр Сєнкевич, заступник міського голови Юрій Степанець, директор департаменту ЖКГ міської ради Віталій Кузнецов, депутат міської ради Наталія Горбенко, голова постійної комісії з питань ЖКГ Олексій Лєпішев, голова ГО “Асоціація ОСББ міста Миколаєва” Володимир Ніколайчук, керівники комунальних підприємств “Миколаївводоканал” та “Миколаївоблтеплоенерго”.

Горбенко, Дуденко и Кузнецов

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. А не поздно ли вы об ето подумали? Нахрена вы там опы отсижуете, а летом сделать нельзя было?

  2. А может эти деньги направить на устанавление счётчиков на отопление или хотя бы не препятствовать их установлению.Тарифы заоблачные,а батареи еле теплые.Власти это выгодно!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button