Спорт

Боксери з Корабельного району здобули нагороди Відкритого чемпіонату міста Миколаєва серед юнаків та юніорів

В Миколаєві, в оновленій після ремонту спортивній залі СДЮСШОР-6, пройшла відкрита першість міста серед юнаків та юніорів.

Як йдеться у листі, який надійшов на редакційну пошту «Корабелів.Інфо», у змаганнях взяли участь боксери з Одеси, Херсона, Первомайська, Миколаєва. Корабельний район нашого міста був представлений 11 боксерами – вихованцями СДЮСШОР-6 і «Спартака» (тренер Віталій Бакалець).

Золотими медалістами стали:

Бенюх Дмитро (гімназія №3), Катеринич Максим, Алфімов Артур (ЗОШ №40).

Другі місця завоювали:

Котомін Ілья (ЗОШ №40), Браздецький Денис.

Бронза:

Калашніков Владислав, Алейнік Олексій (гімназія №3), Чечуй Олександр (економічний ліцей №1), Сук Андрій, Вангела Михайло, Рижонков Дмитро (ЗОШ №3).

Під час змагань напруженими та рівними були поєдинки Влада Калашнікова і Олексія Алейніка, в яких судді, на жаль, віддали перемогу суперникам.

«Мужньо провів свій бій з більш досвідченим боксером Чечуй Олександр, який недавно почав тренуватися, але завдяки наполегливій праці вже показує гарні результати. За явної переваги свої бої завершили золоті медалісти Катеринич і Алфімов, нокаутом – Бенюх. Тренування боксерів Корабельного району проходять в ДЮСОК, зараз проходить набір бажаючих», — йдеться у повідомленні Віталія Бакальця.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button