Общество

«Гранати, пістолети, гранатомети», - поліція про результати відпрацювання під назвою «Зброя та вибухівка» на Миколаївщині

З метою виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та вибухових пристроїв, на території Миколаївської області протягом двох місяців проводилось оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Зброя та вибухівка».

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, правоохоронці провели 96 санкціонованих обшуків, під час яких з незаконного обігу вилучили 20 пістолетів, шість гвинтівок, два обрізи, один саморобний пристрій для стрільби, 39 гранат, чотири гранатомети, близько трьох кг вибухової речовини та понад 2200 набоїв різного калібру.

«Розпочато 77 кримінальних проваджень за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років, з яких чотирьом особам повідомлено про підозру. Робота у вказаному напрямку триває та залишається на постійному контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Миколаївській області. Тож, правоохоронці звертаються до громадян із проханням повідомляти до поліції про усі відомі факти незаконного зберігання зброї. Конфіденційність гарантуємо», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button