Происшествия

Через ревнощі: мешканця Вітовщини запхали в багажник авто й відвезли "на природу", де жорстоко його побили та кинули

Зловмисник разом із трьома спільниками силоміць кинули потерпілого у багажник авто, вивезли до річки, побили, та ще й відібрали золоті прикраси. І все це через жінку.

Побитий 49-річний потерпілий, мешканець с. Пересадівка Вітовського району, звернувся по допомогу до лікарні у той же день, 25 вересня. Медики сповістили про подію поліцейських. Правоохоронцям заявник розповів, що тілесні ушкодження він отримав від колишнього чоловіка своєї співмешканки, 48-річного раніше судимого миколаївця.

Також співробітники поліції з’ясували, що постраждалого зловмисник вистежив біля дому та разом із ще трьома спільниками, силою закинули у багажне відділення автомобіля ВАЗ-2109. Потім нападники відвезли чоловіка за межі села до річки, де відлупцювали, відібрали золотий ланцюжок, браслет і каблучку та поїхали.

Попередньо відомо, що конфлікт між чоловіками стався через особисті неприязні стосунки на ґрунті ревнощів. Щоб повернути колишню дружину, яка нині співмешкає із заявником, зловмисник таким чином вирішив провчити суперника.

Наразі слідчі Вітовського відділення поліції проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 187 (Розбій) та ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Санкції інкримінованих статей передбачають покарання від обмеження волі до позбавлення на строк до десяти років із конфіскацією майна.

29 вересня зловмисник був затриманий у порядку ст. 208 КПК України, за узгодженням із прокуратурою йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів.

1 жовтня суд обрав чоловіку запобіжний захід (тимчасовий захід, що обраний на час досудового слідства) у вигляді арешту строком на 60 діб.

Також поліція встановлює інших осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів, — повідомляють у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button