Происшествия

Юні розбійники з кастетом: двоє молодиків, погрожуючи розправою, відібрали телефон у парубка в Корабельному районі

Близько опівночі 30 вересня на вул. Океанівській у Корабельному районі міста Миколаєва невідомі, погрожуючи застосуванням кастету та фізичною розправою, відібрали у 19-річного потерпілого мобільний телефон.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

19-річний потерпілий розповів, що на вулиці до нього підійшли двоє молодиків. Після нетривалого діалогу один із зловмисників дістав кастет та, погрожуючи фізичною розправою, вирвали з рук мобільний телефон.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 КК України «Розбій», що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна, — йдеться у повідомленні.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили нападників. Ними виявились двоє місцевих жителів, 19-ти та 16-ти років.

Старшого з розбійників поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру обом зловмисникам та найближчим часом суд обиратиме їм міру запобіжного заходу.

Речовий доказ – мобільний телефон, правоохоронці вилучили та після проведення відповідних слідчих дій засіб зв’язку буде повернутий власникові. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

      1. Ну если ночью, то нефиг шляться по улице, а где именно интересно тем гжеж он полез, в плане что глупо ночью по закупкам шляться

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button