Общество

Навчать і нададуть пільги: чоловіків 18 - 60 років запрошують на військову службу за контрактом на посади кінологів

Херсонський прикордонний загін Державної прикордонної служби України запрошує цивільну молодь на військову службу за контрактом на посади інспекторів прикордонної служби-інструкторів (кінологів).

Усі, хто виявить бажання служити на державному кордоні із надійним помічником прикордонників – службовою собакою, пройдуть спеціальне навчання у Кінологічному навчальному центрі ДПСУ в місті В. Мости Львівської області, де отримають диплом державного зразку (навчальний заклад акредитований Міністерством освіти і науки України).

Окрім передбачених законодавством України соціальних гарантій та пільг, військовослужбовцям-кінологам виплачується додаткова 10% надбавка до посадового окладу за роботу з службовою собакою, також гарантується проходження служби в ДПСУ виключно на посадах інструкторів-кінологів.

Вимоги до кандидатів: призовний вік (18 — 60 років), освіта не нижча за повну середню, придатність до військової служби за станом здоров`я та професійно-психологічними якостями.

Про це повідомили в Окремому регіональному центрі комплектування Держприкордонслужби України.

«Бажаючих чекаємо за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 1д. За додатковою інформацією можна звернутись за номером телефону: 096 2398005″, — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. "...запрошує цивільну молодь ... (18 - 60 років)"
    — Эй, вставайте! — закричал он в последний раз. — И
    снаряды есть, да стрелки побиты. И винтовки есть, да бойцов
    мало. И помощь близка, да силы нету. Эй, вставайте, кто еще
    остался! Только бы нам ночь простоять да день продержаться...

  2. да какие проблемы. под мерией палаточный городок зоошизиков. а собак море и зоошизики будут при деле. и собаки немного накормлены.

    1. Вы не поняли, нужны кадры в качестве собак на границу за кормежку, а деньги пойдут гидранту полторараку и пастору.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button