Общество

«Козацька воля-2018»: у Миколаївській області проходять навчальні збори резервістів

У рамках проведення комплексу заходів стратегічного командно-штабного тренування «Козацька воля-2018»  на Миколаївщині в період з 25 по 29 вересня 2018 року розпочалися навчальні збори резервістів оперативного резерву другої черги стрілецької роти ТРО (територіальної оборони) окремого батальйону ТРО окремої бригади ТРО Миколаївської області.

Про це йдеться у повідомленні Миколаївського обласного військового комісаріату.

Протягом п’яти днів залучені на збори військовозобов’язані пройдуть всі етапи військової підготовки, покращать тактико-спеціальну, вогневу, інженерну та індивідуальну підготовку з урахуванням сучасної специфіки виконання армійськими підрозділами завдань, а також візьмуть участь у бойовому злагоджені в складі свого підрозділу.

Як зазначив військовий комісар Миколаївського обласного військового комісаріату Сергій Іванов, основними завданнями зборів визначено збір та приведення окремого батальйону в боєздатний стан для виконання завдань за призначенням, вдосконалення навичок особового складу з володіння штатною зброєю, злагодження підрозділів та їх підготовка до виконання завдань за призначенням, формування та вдосконалення командирами практичних навичок в умілому керівництві підлеглими.

Полковник Сергій Іванов звернув увагу, що навчальні збори сплановано провести на базі Миколаївського обласного збірного пункту та полігоні с. Матвіївка Миколаївського району.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button