КультураОбщество

«Бути почутими»: особливий танцювальний колектив з Корабельного району дає благодійний концерт у Миколаєві

30 вересня о 16:00 у концерт-холі «Юність» у Миколаєві відбудеться благодійний концерт творчого колективу «Bezslov: Deaf Dance» з програмою «Бути почутими», приурочений Міжнародному дню глухих.

Про це в соцмережі Facebook повідомив заступник директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний» Максим Коровай.

Творчий колектив «Bezslov: Deaf Dance» складається з вихованців Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №6, що розташована в Корабельному районі. Колектив відомий своїми чуйними виступами як в Україні, так і за кордоном.

Нагадаємо, ми писали:
«Без слів»: танцівниці з Корабельного району не чують,
але, разом з іншими, перемогли в обласному конкурсі

«У 2017 році колектив отримав честь представити Україну на Міжнародному фестивалі серед шкіл для дітей глухих та слабочуючих «DANCE – 2017» (Кишинів, Молдова). Того ж року прийняв участь в Міжнародному фестивалі «Назустріч мрії» (Варна, Болгарія).

В період з 2016 по 2018 рік колектив став лауреатом 1-ї премії фестивалів «Золотий Апельсин» — Одеса, «Лиманські зорі» — Миколаїв, «Art Dance – 2017» — Одеса, «Золотий Лелека» — Рибаківка, «Перлина Прибужжя» — Миколаїв, «Хореографія України – 2018» — Львів, «Dance Day» — Миколаїв та «Миколаїв об’єднує таланти».

Цьому передували сім років старанної праці та виснажливих тренувань дітей, які мріяли одного разу вийти на велику сцену з власною історією. Мрії збуваються!», — написав Коровай.

Запрошуємо мешканців та гостей Корабельного району підтримати колектив та відвідати концерт 30 вересня. Зібрані кошти будуть направлені на розвиток колективу.

НЕ ВТРАТЬТЕ МОЖЛИВІСТЬ ПОЧУТИ ДІТЕЙ, ЯКІ НЕ МАЮТЬ МОЖЛИВОСТІ ЧУТИ!

Читайте також: «На их лицах был свет озарения»: коллектив из Корабельного «BEZSLOV» достигает новых вершин с помощью социальной инклюзии

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Ансамбль хороший,детей надо поддерживать, но...в приказаном порядке гнать класс по такой холодине после уроков.Сын пришёл весь холодный.Будет завтра концерт с кашлем и соплями

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button