Экономика

Миколаївське ДП «СК «Ольвія» відвідали представники британської компанії NECTAR GROUP LTD

Сьогодні, 18 вересня, державне підприємство, розташоване у Корабельному районі міста Миколаєва, «Стивідорна компанія «Ольвія» відвідали представники компанії Nectar Group Ltd (Сполучене Королівство Великої Британії), що є однією в переліку компаній, заінтересованих у проекті концесії порту «Ольвія».

В ході зустрічі керівник державного підприємства «СК «Ольвія» Руслан Олейник презентував інвестиційний потенціал підприємства, зосередивши увагу на очікуваннях щодо будівництва на його території об’єктів, які б створювали додану вартість.

Представники Nectar Group Ltd мали можливість ознайомитися з портовою інфраструктурою, виробничими потужностями ДП «СК «Ольвія» та оглянути зони перспективного розвитку в ході оглядової екскурсії по території підприємства.

Нагадаємо, що завтра, 19 вересня, в Києві International Finance Corporation (IFC) презентуватиме проекти концесії портів Ольвія та Херсон для потенційних інвесторів, які мають намір взяти участь в майбутніх торгах із вибору концесіонера. Участь у цій зустрічі вже підтвердила низка національних та міжнародних компаній.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button