Общество

«Свято відбулось на славу», - творчий колектив палацу культури «Корабельний» привітав військових з Днем воєнної розвідки

7 вересня творчий колектив Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» привітав військовослужбовців В/Ч А3767 з професійним святом – Днем воєнної розвідки України.

Про це йдеться у листі, яке надійшло на редакційну пошту «Корабелов.Інфо» від заступника директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний» Максима Коровая.

За його словами, відкрив концерт Ігор Зіневич патріотичною вокальною композицією «Заспіваймо пісню за Україну», а далі на присутніх у глядацькій залі гарнізонного клубу ветеранів воєнної розвідки й нинішніх розвідників чекала годинна концертна програма, наповнена українськими класичними та сучасними піснями. Гарний настрій та багато позитиву глядачам подарували Ігор Зіневич, Світлана Овсяннікова та Максим Коровай – працівники міського закладу культури.

Також свою творчість військовим продемонстрували учні Галицинівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Тетяна Вітвіцька): Василь Сагун та Анастасія Машкова, хореографічний колектив «Сузір’я» (керівник Людмила Михайлова) й учасники вокального колективу «Галичаночка» (керівник Микола Заброцький) Галицинівського сільського клубу (директор Наталя Шафранська).

«Свято відбулось на славу, про що свідчили бурхливі оплески глядачів і слова подяки від Євгена Борисенка, заступника командира військової частини А3767 по роботі з особовим складом», — сказано у листі заступника директора ММПК «Корабельний».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button