Общество

«Пінна вечірка», майстерні та велопробіг: школа в Корабельному руйнує стереотипи святкування початку учбового року (ВІДЕО)

З майстер-класами, фото-зонами, караоке, танцювальним флешмобом, аніматорами та велопробігом — так креативно, руйнуючи стереотипи святкування початку учбового року, зустріли сьогодні, 3 вересня, своїх учнів у Миколаївській школі №29, що знаходиться в Корабельному районі, на урочистому заході «Країна дитячих мрій», присвяченому Дню Знань.

Традиційно учні та гості навчального закладу під гучні оплески зустрічали першокласників «Нової української школи» на майданчику, де пройшла невеличка святкова лінійка.

Відкривали урочистий захід «казкові друзі», які, окрім привітань, принесли подарунки першим класам (їх цього року в школі №29 — три). А надалі слово передали директорці Ларисі Грицюк, яка привітала всіх присутніх:

«Шановні учні, шановні вчителі, шановна наша велика родина! Вітаю вас зі святом знань, початком нового навчального року! Цей рік – особливий, в основному, для першачків, тому що ми з вами йдемо в «Нову українську школу». Це школа, приваблива для наших дітей, це школа, де буде вислуханий кожен учень та учениця, де будуть вчити креативно, критично мислити, де будуть діяти тільки позитивні емоції. Це школа, яка буде побудована на партнерських відносинах між вчителями та батьками… Перш за все  хочу побажати всім батькам, щоб ми виховали відповідальне учнівство, відповідальних громадян нашої Незалежної України! Зі святом вас всіх!»

Перший дзвоник у школі № 29

Перший дзвоник у школі № 29

Перший дзвоник у школі № 29

Перший дзвоник у школі № 29

Як і завжди, на лінійці пролунав перший дзвоник. Однак навіть у цьому навчальний заклад знайшов новий підхід: директорка, підходячи зі дзвоником до учнів, надала можливість кожному, хто бажає, долучитися до цього святкового дійства.

Перший дзвоник у школі № 29

Після цієї невеличкої лінійки першачки пішли у класи, де для них вчителі підготували ранкові зустрічі, а всі інші діти, батьки та вчителі долучилися до різноманітних майстер-класів.

Були в цей день у школі і танці, і караоке, і фото-зйомки на підготовлених до цього майданчиках…

Першокласників очікувало безкоштовне морозиво від спонсорів, а ще — великий сюрприз від Артема Ільюка: депутат Верховної Ради запросив до них аніматорів з «мильно-пінною вечіркою».

А більш старші учні разом з батьками та всіма охочими долучилися до велопробігу (від школи по вулиці Гетьмана Сагайдачного і до проспекту Богоявленського).

На старті заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель математики та  інформатики Анна Силкіна пояснила суть та правила учасникам акції:

«…Саме головне — не першим прийти; головне — що ви — за здоровий спосіб життя, що ви, умнічки, прийшли сьогодні з велосипедами».

Всіх учасників велопробігу також пригостили морозивом, а на фініші вони, щасливі, зробили загальне фото на пам’ять.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Спасибо за праздник ооочень интерстно дети не мучались на скучной ленейке как в других школах .Спасибо за то что учите детей быть людьми . Для Вас все дети одинаковы не делаете разницы , поддерживаете их в начинаниях ведь каждый из детей -личность не во всех школах это понимают.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button