Культура

Колектив Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району отримав нагороди

Для колективу Дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району 2017-2018 навчальний рік видався продуктивним на нагороди.

Про це йдеться у листі, що надійшло на редакційну пошту «Корабелів.Інфо» від керівника гуртка «Школа журналістики» дитячого центру Марії Полупанової.

За її словами, під час установчої наради педагогічного колективу закладу напередодні 2018-2019 навчального року, що відбулася 30-го серпня, директор закладу Тетяна Турчак традиційно вручила відзнаки, подяки та грамоти своїм колегам.

«Департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та управління освіти Миколаївської міської ради нагородили грамотами за плідну працю у справі навчання та виховання підростаючого покоління нагородила багатьох педагогів Дитячого Центру: Деньковича С.Д., Снопкова Л.І., Білявську І.А., Паніну О.А., Бабіну Л.В., Колесніченко Ю.Ю., Івашкіну А.М., Радченко О.М., Турчака С.С., Полупанову М.Б., Хрипко І.В., Паламарчук Н.М., Підрушняк Н.В.», — йдеться у листі.

За словами Марії Полупанової, тільки за минулий навчальний рік 1192 здобувача позашкільної освіти Дитячого Центру отримали грамоти за перемоги у конкурсах різних рівнів.

«Отже поєднання мудрості досвідчених і креативності молодих педагогів дає такий творчий результат… Саме тому Т.Г. Турчак — директор Дитячого Центру — на серпневій нараді педагогічних працівників Миколаєва отримала пам’ятну нагороду в номінації «Творча обдарованість» з рук депутата Верховної Ради України», — йдеться у листі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Действительно заслужили! Мои дети занимались там. Отличные педагоги, всю душу вкладывали в детей!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button