Спорт

Триває чемпіонат Миколаєва з футболу. Огляд матчів першої ліги

Триває чемпіонат міста Миколаєва з футболу, у якому, крім інших, бере участь (у першій лізі) команда-тезка державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія», розташованого в Корабельному районі.

Чемпионат Николаева по футболу:
две блестящие победы «Ольвии»

Нагадаємо: у команди портовиків відбулися зміни: в цьому сезоні «Ольвія» збільшила кількість гравців, в її складі тепер грають також футболісти, які раніше виступали в «Олександровичу» і «Воднику».

Впевнено і рішуче команда вигравала один матч за іншим, радуючи своїх вболівальників.

«На куражі»: друге коло міської першості з футболу «Ольвія»
почала з красивої перемоги над «Грандом» (ВІДЕО)

Але сьогоднішня стаття — про недавні ігри, які принесли «ольвійцям» не лише чергову перемогу, а й сум програшів.

«Яскраві моменти, однак до кінця не реалізовані» — такими словами можна описати футбольний матч для команди «Ольвія«, супротивниками якої 15 серпня стала команда «Ролер-Центр».

Гра розпочалась з активних атак обох команд, однак відкрити рахунок у першому таймі нікому так і не вдалося.

Другий тайм став ще більш жорстким, ніж перший, що не могло не відзначитись на кількості травмувань гравців.

 

Жовті та навіть одна червона (для гравця «Ролер-Центру») картки та штрафні удари стали «візитівкою» цього матчу. Через фоли «ролер-центрівців» команда «Ольвія» мала досить велику кількість можливостей пробити штрафні удари у ворота супротивника та відкрити рахунок, однак, на жаль, проґавила всі ті можливості.

Після того, як «Ролер-Центр» забив гол, «ольвійці» змогли скористатися влучним моментом для того, щоб зрівняти рахунок (відзначився влучністю та кмітливістю Антон Колихалов).

Але потім портовики пропустили ще два м’ячі у свої ворота (один з них — на останніх секундах гри).

Остаточний рахунок — 3:1 на користь «Ролер-Центру».

«Дуже болюча поразка. Не реалізували свої моменти в першому таймі, за що поплатилися в другому…» — так після матчу прокоментував його результати капітан команди «Ольвія» Сергій Катєлін.

Читайте також:
Швидкість, інтрига, безліч яскравих моментів: «Нечаяне» і «Ольвія»
в рамках чемпіонату міста зустрілись на футбольному полі

Неспортивною грою через велику кількість фолів, ненормативну лексику та навіть спори, які закінчувались штовханиною одне одного, можно назвати матч між командами «Ольвія» та »Мілан», що відбувся 24 серпня.

Гра була досить напружена, арбітри явно давали знати присутнім, на чиїй вони стороні, не помічая фолів з боку команди «Мілан», члени якої мають проблеми зі слухом. Особливо жорстким порушником був їх гравець під номером 7, що провокував своєю поведінкою спортсменів на сутички.

Перший тайм гри майже увесь час проходив на стороні поля «міланівців», що принесло гол на користь «Ольвії» (забив Сергій Катєлін).

Другий тайм був занадто жарким на словесні та не тільки перепалки через порушення. Крім того, «Мілану» вдалося зрівняти рахунок і надалі навіть перегнати «Ольвію» на 3 голи.

Кінцевий результат гри — 4:1 на користь «Мілан».

«Боляче, слів немає», — прокоментував цю поразку капітан «Ольвії» Сергій Катєлін.

Програли «ольвійці» і команді «ЛІЯ» з рахунком 1:4 у матчі, що відбувся 31 серпня.

Читайте також:
Сложная игра с непредвиденными событиями:
«Ольвия» обыграла «Арарат» 5:2 (ВИДЕО)

І ось нарешті — довгоочікувана перемога: 14 вересня «Ольвія» зіграла з командою «Автогранд Николаев».
Рахунок матчу — 2:1.

«Проигрывали 0:1 в первом тайме. Во втором тайме собрались и забили два гола. Имели еще много моментов, но реализация подкачала. У нас часто бывает так, что первые свои моменты не реализовываем и в итоге пропускаем, не всегда можем собраться после пропущенного мяча. Но в этот раз всё сложилось в нашу пользу. Все проявили характер, всем спасибо», — прокоментував гру капітан команди «Ольвія» Сергій Катєлін.

На данный момент команда «Ольвія» посідає ІІІ місце в турнірній таблиці, друге — «Мілан», перше — «ЛІЯ».

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button