Общество

"Усе у нас найкраще", - з танцями, смаколиками та феєрверком відзначили День села Галицинове (ВІДЕО)

«Пожвавішали люди й природа,
ось і музика вже загула…
Веселися, славетний народе, бо,
нарешті, прийшов День села!»

29 вересня 2018 року в селі Галицинове Вітовського району Миколаївської області (біля будівлі сільської ради) відзначили День села, якому виповнилося 217 років.

Адміністрацією села та сільського клубу була підготовлена святкова програма, яка тривала цілий день, аж до самого вечора. Відкривали святкування змаганнями між футболістами, а для дітей були підготовлені різні розваги.

Біля сільради продавали солодку вату, попкорн та різні сувеніри. Але особливого фурору мала виставка-презентація випічки, на якій всі жителі та гості мали змогу пригоститись безкоштовно смаколиками, зробленими руками жінок села Галицинове.

Під вечір розпочалися офіційна частина заходу і святковий концерт, в якому брали участь не лише селяни, а й гості з міста Миколаєва. Так, наприклад, спеціально приїхав привітати місцевих жителів колектив з Корабельного району — зразковий ансамбль сучасного танцю «Жемчужина» Миколаївського міського Палацу культури «Корабельний».

На початку офіційних урочистостей прозвучав Гімн України, а надалі всі присутні привітали мешканку с. Галицинове, яка в цей день вийшла заміж і спеціально завітала на свято, щоб розділити свою радість з односельчанами.

«Ми дуже пишаємося, що наші дівчата виходять заміж, а такі гарні хлопці приїжджають з усіх куточків України і знаходять наших гарних дівчат. Сьогодні Олександр і Марина сказали перед всіма своє «так», що вони згодні на те, щоб бути разом все своє життя. У нас є номінація «шлюб». Марина і Олександр сьогодні одружилися і тому ми їм даруємо подарунок!..» — пролунали вітальні слова на адресу молодят.

Першим зі словами привітання до сільської громади звернувся Галицинівський сільський голова Іван Назар:

«Дорогі мої односельчани! Так сталося, що кожного року ми з вами відзначаємо День народження нашого села, найкрасивішого, наймилішого, найдобрішого у всьому світі.

Селу є чим гордитись: гордитись своїми пенсіонерами, своїми вчителями, своїми медиками, своєю культурою, своїми, нарешті, дітьми, своїм дитячим садочком. Усе у нас найкраще, люди у нас найкращі… Хочеться особисто вам побажати, всім нам побажати здоров’я, благополуччя, розквіту нашого села, майбутнього щасливого, і всім сім’ям – процвітання…»

Серед гостей свята були обласний депутат Надія Іванова, генеральний директор ТОВ «Харчозбуд сировина» Дмитро Фалько, депутат Галицинівської сільради і спонсор свята Олександр Бичков, представник військової частини Євген Борисенко.

День села Галицинове - 2018

День села Галицинове - 2018

День села Галицинове - 2018

«В цьому році виповнюється вже 10 років, як я працюю на терміналі. Оскільки він знаходиться в межах Галицинівської сільської ради, то я вважаю себе уже вашим односельцем і вважаю вас своїми земляками. Тут пролунало порівняння села з родиною, а мені більше подобається порівняння з організмом людини. Нирки — це медичний блок, голова — це голова сільради, серце — це культура… З органами в Галицинівці все добре в цьому разі, всі органи здорові.

Я сподіваюсь, що і надалі такі свята будуть відбуватись в цьому мальовничому, цьому чудовому селі, з яким я теж уже пов’язаний своєю судьбою. Я з цим вітаю, я вам бажаю успіхів, я вам бажаю міцного здоров’я і щоб у цьому селі маленькі галичанки і галичата підростали, виростали і піднімали це село. Зі святом!» — продовжив естафету привітань Дмитро Фалько.

 

Подарунки з особистими привітаннями поважних гостей отримали «видатні» селяни: ювіляри року, новонароджені, молодята, іменинники цього дня…

Сільському голові Назару і місцевому депутату Бичкову передали на святі нагороду від командувача повітряних сил Збройних сил України, генерала-полковника Дроздова.

«День народження села — завжди хвилююча подія для його мешканців, в такий день кожен відчуває себе частинкою великої родини… Мудрі люди казали: Батьківщину люблять не за те, що вона велика, а за те, що вона своя. Забудеш рідний край — висохне твоє коріння…

Я сьогодні висловлюю слова вдячності усім, хто робить наше життя гарнішим і комфортнішим: голові сільської ради, депутатському корпусу, працівникам школи, садочкам, працівникам магазинів, водіям маршруток та багатьом іншим, хто працює на благо нашого села. Ну а нам, військовим, залишається за необхідності захистити все те, що у нас є добре і не дуже, але воно своє…

Вже більше 4-х років військовослужбовці нашої частини (до речі, багато ваших земляків) виконують важливі завдання в зоні проведення Антитерористичної Операції (зараз — Операції Об’єднаних Сил). Ніхто не казав, що «не поїду», бо всі розуміють, що, знаходячись там, вони захищають те, що у нас є тут. Ще раз вітаю всіх зі святом – з Днем села! Бажаю всім добра, щастя, родинного затишку, благополуччя та достатку, нехай живе та квітне Галицинове ще багато-багато років. Слава Галициновому, і Слава Україні!

Командир нашої частини підполковник Іршов Максим Олександрович, на жаль, сьогодні не зміг особисто привітати всіх Вас, нас з цим святом (він у відпустці). Але наказав мені висловити слова вдячності двум дуже гарним, хорошим людям, тому я виконую його наказ, і зараз…

Наказом командувача повітряних сил Збройних сил України від 30 серпня 2018 року №470 нагороджений пам’ятним нагрудним знаком командувача повітряних сил ЗСУ за сприяння повітряним силам Збройних сил України Назар Іван Васильович… А також нагороджується Бичко Олександр Миколайович» — оголосив представник військової частини, що базується біля села Галицинове, Євген Борисенко.

День села Галицинове - 2018

Завершувалось урочистості святковим феєрверком.

Ярослава Шевчук

Більше відео зі свята можна побачити на нашому youtube-каналі ТУТ.

Нагадаємо, ми писали: «Пусть сначала отремонтирует дороги, а потом покупает «Mitsubishi», — нардеп раскритиковал главу Галициновской общины Ивана Назара

Читайте новини першими

Связанные статьи

14 комментариев

    1. Что, румын, жаба давит глядя на праздник..? Это тебе не щи лаптем хлебать после боярышника и блины с лопаты хватать. Так, что продолжай жевать сопли и завидовать.

    2. Поясню. Украина всегда в основе своей была глубоко аграрной страной. Страной, которая к моменту образования СССР ещё не полностью реализовала свои феодальные отношения. Индустриализация, навязанная ей во времена СССР, воспринималась коренным населением, как чуждый и инородный элемент. И как только Украина лишилась поддержки индустриальной России, местная, преимущественно сельская элита, приступила к демонтажу этого чуждого элемента, то есть к деиндустриализации. (С этой точки зрения объясняется и идущая война аграрного центра и запада с промышленно развитым юго-востоком, который достался Украине от Ленина в качестве индустриального противовеса) Таким образом, вполне ожидаемо, что страна вернулась на ту стадию развития, из которой её форсировано вывел СССР, то есть вернулась обратно в феодализм. Наверстывая упущенное, в мгновение ока возникли феодалы, каждый со своей армией, и зависимые от них крестьяне. Практически не осталось преград для окончательного захвата земли феодалами и образованию латифундий.
      Украина наглядно демонстрирует тот факт, что история построена как компьютерная игра – не пройдя полностью очередной уровень, не сможешь рассчитывать на следуюший. Но в отличие от компьютерной игры, в жизни второго шанса может и не быть. Как бы то ни было, без посторонней помощи Украина надолго завязнет в феодальной эпохе со всеми вытекающими отрицательными последствиями, которые уже давно забыты гражданами развитых государств.

      1. Румын, где ты такую херню берешь, кто и откуда тебе "это" присылает. У меня подозрение, что ты боярышник не закусываешь, а занюхиваешь грязными портянками, токсикоман. Тяжелый случай....

    3. А платный аттракцион "Назар на новой машине", купленной за счёт громады был? Если нет, то свято не защитано!

  1. Скоро выборы. Думайте и выбирайте!
    Назар просто не хочет, чтоб его переизбрали! Оооочень доходное место! Все родственники в шоколаде! Вообще житуха удалась...
    Праздник, это хорошо! Но там цены кусались! Даже очень! У нас как праздник так обязательно кто-то здорово наживается! Хотя на таких мероприятиях цены должны быть снижены, как в Европе!!!! Не зря из села много ребят уехало за кордон...

  2. да какие рожи. нормальные приятные лица и причем здесь колхоз.. жителям понравилось? и слава Богу.

  3. хочу добавить. задолбали эти умалишенные своим **боярышником** и к месту и не к месту приплетают. боярышник- это по нашему **настоянка глоду** и нашим ребятишкам нравится тоже.. сразу отвечаю. у меня язва..

  4. Людям хоть какой , но праздник. Хотя "совком" отдает конкретно, ничего не меняется.

    1. Надо денюжки вкладывать, а не воровать! Поэтому ничего и не меняется!
      Назар за 17 лет стал подпольным миллионером!!!
      Элита галициновская это Назар, погорелый-гаишник хабарник, Ракова регионалка и хабарничка! Это миллионеры!!! Это все регионалы конченые. У всех есть бизнес!!! Поэтому и праздник был совковым"!

  5. Кому скучно в следующем году ждём вашей организации. Умники сильные. Заодно и проспонсируете. Люди везде одинаковые глаза только откройтесь. Колхозники.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button