Происшествия

Злодії вдерлись до приватного будинку в Корабельному районі: одного з них затримав сам домовласник

26 серпня близько 23:00 до Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те, що він став жертвою крадіїв, одного з яких сам затримав.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

«Зі слів потерпілого, того вечора він разом з дружиною повернулися з відпочинку, і коли зайшли до будинку, побачили двох невідомих чоловіків, які нишпорили по оселі. Побачивши господарів, злочинці почали тікати, однак заявник встиг схопити одного із них та утримував до приїзду правоохоронців. Другому крадію разом із викраденими ювелірними виробами вдалося втекти, однак через декілька годин поліцейські встановили та затримали його», — йдеться у повідомленні.

Вже у відділі поліції зловмисники розповідали, що декілька днів спостерігали за вказаним домоволодінням та бачили, що у будинку нікого немає. Спланувавши крадіжку, злочинці почали діяти: перелізли через паркан, а, поставивши драбину до стіни будинку, через вікно на другому поверсі зловмисники проникли до будинку, яке було відкрите на провітрювання.

Обох раніше судимих зловмисників 49-ти та 28-ми років правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК.

«Слідчі оголосили чоловікам про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Викрадені коштовності повернуто власникові. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії», — додали у поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button