Общество

За результатами рейду «Діти вулиці» в Корабельному районі, влада має намір взяти дві родини під соціальний супровід

З метою запобігання бездоглядності та безпритульності серед дітей, виявлення малолітніх та неповнолітніх, які опинились у складних життєвих обставинах, 16 серпня службою у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» в складі заступника голови адміністрації Луцької А.В., начальника служби у справах дітей Мамонтової О.Є., головного спеціаліста служби у справах дітей Кабацюри О.Л.

В ході рейду охоплено та перевірено умови проживання у 6 сім’ях, де утримується 11 дітей. З усіма законними представниками проведені бесіди профілактичного характеру з метою попередження соціального сирітства, запобігання нещасних випадків з дітьми та скоєння ними правопорушень.

 

Законним представникам роз’яснено про адміністративну відповідальність, яку несуть батьки за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За результатами рейду до Миколаївського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді направлено клопотання щодо взяття 2 сімей під соціальний супровід.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. А ещё страшнее, когда у тебя такие соседи. В любой момент может случиться и пожар, и взрыв газа, и в подъезде можно получить по голове, и в квартиру могут залезть они или дружки-собутыльники или однокамерники.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button