КультураОбщество

«Клоуни без кордонів» з Іспанії завітають завтра до Миколаївського палацу культури «Корабельний». Вхід вільний

У рамках співпраці з Агентством ООН у справах біженців в Україні (UNHCR) неприбуткова організація   «Клоуни без кордонів» (Іспанія) здійснюють турне по Україні.

Представники цієї міжнародної неприбуткової організації виступали у різних містах, даруючи  сміх, радість та веселощі біженцям, особам без громадянства, постраждалим від конфлікту та внутрішньо переміщеним особам різного віку.

У червні місяці «Клоуни без кордонів» виступили у ряді міст Центральної України (у громадських центрах та лікарнях Києва, Ірпеня, Злагоди та Білої Церкви), а також у Слов’янську, Харкові, Чугуєві, Станиці Луганській, Попасній, Троїцькому, Авдіївці та Сєвєродонецьку.

А 16 серпня вони завітають до міського палацу культури «Корабельний», щоб подарувати веселий і гарний настрій дітворі. Їхні вистави відбуваються за підтримки партнерів Агентства ООН у справах біженців (UNHCR) таких як «Карітас», «Веселка TV» та «Проліска», а також громадських об’єднань, які брали участь у реалізації проектів швидкого реагування вздовж лінії розмежування на сході України.

Ось і цього разу руку допомоги протягнула громадська організація «Територіальна козацька громада Корабельного району м. Миколаєва» (отаман Сергій Параскун), ставши ініціаторами запрошення «Клоунів без кордонів» до ММПК «Корабельний».

«Клоуни без кордонів» виступають перед дитячою публікою, адаптовуючи свої номери під інтереси відповідної вікової групи.

Тож, друзі, поспішіть! Приходьте зі своїми дітлахами 16 серпня о 10:00 за адресою: м. Миколаїв,
проспект Богоявленський, 328.

Буде весело і смішно, яскраво, гарно і потішно! — обіціяє адміністрація ПК «Корабельний». ВХІД ВІЛЬНИЙ

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Никак депутаты Верховной Рады Украины приедут повеселить жителей Корабельного?

  2. Это Депутаты Верховной Рады Украины нагрянут? Больших клоунов свит не видел.

    1. На Востоке говорят - "Собака лает, караван идет." Это точно про тебя, все темы обгавкал.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button