Происшествия

"Схопив і потягнув жінку в кущі, але завадив сусід"... Вночі у Миколаєві поліцейські затримали 23-річного гвалтівника

14 серпня близько опівночі до Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що на перетині вулиць Кузнецька та Садова жінка потребує допомоги.

Прибувши на місце події, наряд патрульних та слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції встановили, що 44-річна потерпіла поверталася додому, як зненацька до неї ззаду підійшов невідомий та, схопивши її потягнув, в кущі, почав бити та знімати з неї одяг. На щастя, в цей час чоловік, який проживає неподалік, проходив повз, почув крики про допомогу, та не розгубившись, викликав поліцію і кинувся на допомогу. При появі випадкового захисника, зловмисник почав тікати, та на місці скоєння злочину залишив свої особисті речі. Небайдужий перехожий допоміг жінці та разом з потерпілою, дочекавшись приїзду правоохоронців, надали опис зловмисника.

На розшук злочинця були задіяні наряди патрульної поліції та особовий склад Заводського відділу поліції.

І вже за кілька годин поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 23-річний раніше судимий за пограбування місцевий мешканець. Його було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі призначено ряд експертиз. Слідчими Заводського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 152 КК України «Замах на скоєння зґвалтування», санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Вирішується питання, щодо повідомлення зловмисникові про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Триває слідство, — повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button