Происшествия

Поліція розшукує автомобіль, водій якого залишив місце ДТП у Корабельному районі

Патрульна поліція в Миколаївській області розшукує автомобіль DAEWOO LANOS, водій якого 1 серпня скоїв на вул. Новобудівна зіткнення з автомобілем CHERY AMULET, після чого залишив місце пригоди.

Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Миколаївської області в соцмережі Facebook.

«Відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Миколаївській області розшукується автомобіль DAEWOO LANOS сірого кольору, фрагмент номеру 1765, з характерними пошкодженнями задньої лівої сторони автомобіля, водій якого 01.08.2018 в м. Миколаєві близько 12 год. 45 хв. на вул. Новобудівна в районі перехрестя з вул. Уральська скоїв зіткнення з автомобілем CHERY AMULET. Після цього невстановлений водій місце скоєння пригоди залишив», — йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду або місце знаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомити за телефонами 063-148-55-43, (0512)53-18-44, 102 або ж звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська 1б/1, каб. 113.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button