Спорт

Швидкість, інтрига, безліч яскравих моментів: «Нечаяне» і «Ольвія» в рамках чемпіонату міста зустрілись на футбольному полі

7 серпня на стадіоні спорткомплексу «Зоря» в рамках першої ліги чемпіонату міста Миколаєва з футболу відбувся вражаючий матч між командами «Ольвія» (синя форма)  та «Нечаяне» (жовта форма).

Гра розпочалася одразу ж на великих швидкостях, обидві команди не збавляли обертів, тримаючи для вболівальників інтригу, хто ж саме відкриє першим рахунок.

І от досить довгу боротьбу за забитий у ворота суперника м’яч виграла в першому таймі «Ольвія»: відкрив рахунок гри Антон Колихалов.

 

У другому таймі футболісти продовжували радувати глядачів чіткими подачами та яскравими моментами у воріт обох команд.

матч "Нечаянное" - "Ольвия"

матч "Нечаянное" - "Ольвия"

матч "Нечаянное" - "Ольвия"

матч "Нечаянное" - "Ольвия"

Не можна не зазначити про гарну моральну та фізичну підготовку гравців. Так, декілька разів на поле під час гри викликався медик, який надавав першу допомогу травмованим, однак ніхто з причини травмування не покинув поле. Одним з таких гравців був номер 14 з «Ольвії» — Євген Попов, який, незважаючи на отримані під час боротьби за м’яч травми і біль, продовжував гру.

матч "Нечаянное" - "Ольвия"

матч "Нечаянное" - "Ольвия"

матч "Нечаянное" - "Ольвия"

матч "Нечаянное" - "Ольвия"

І все ж таки фортуна того вечора знов була на стороні портовиків: за другий тайм «Ольвії» вдалося забити у ворота «нечаївцям» ще два голи (відзначилися Віктор Кривуля та Дмитро Акімочкин).

Тож, загальний рахунок гри — 3:0 на користь «Ольвії».

Капітан команди «Ольвія» Сергій Катєлін зазначив щодо цього матчу:

«Гра складалася легко. Мабуть, суперник просто був не готовий протидіяти натиску наших хлопців. Всі грали, як один добре злагоджений механізм. Ще у першому таймі рахунок мав би бути розгромним, але м’яч вперто не хотів перетинати лінію воріт. Моментів було море. Дуже надійно зіграла наша оборона. Та що тут казати, всі хлопці молодці. Я пишаюся тим, що ми граємо поруч один з одним вже не один рік.

Просто браво та спасибі всім за гарну гру. Також дуже вдячний усім, хто нам допомагає досягати високих результатів».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button