Общество

"Для зручності пацієнтів": у міській лікарні в Корабельному районі вирішують проблему з туалетом

Мешканка Корабельного району Марія Полупанова нещодавно поскаржилася на вуличний туалет, розташований на території Міської лікарні №5 (колишньої Вітовської ЦРЛ).

«Волею долі з обличчям лаборанта по аналізу сечі Миколаївської лікарні №5 (колишня ЖЦРЛ) я скористалася послугою дворового туалету. Він одночасно слугує місцем для сбору сечі за направленням лікаря з поміткою «Терміново».

Фото цього туалету не потребують коментарів. Додам лише, що дверей (окрім вхідних) немає взагалі, місце для миття рук також відсутнє. Впевнена, що й світло вечірньої пори не подається…» — зазначила жінка.

Редакція «Корабелів.Інфо» звернулася за коментарем з цього приводу до керівництва медичного закладу, і нам повідомили:

«Адміністрація лікарні вже підготувала проектно-кошторисну документацію на реконструкцію цього туалету, яка буде проведена після вирішення питання з фінансуванням. Планується провести ремонт виносного (вуличного) туалету до кінця 2018 року. Зараз у лабораторії, для зручності пацієнтів, обладнана кімната для збору аналізів (туалетна кімната)«

Нагадаємо, ми писали:
Більше 60 млн грн: звідки брала і куди витрачала кошти в 2017 р. лікарня в Корабельному районі (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. а шо на улице? внутри 2 этаж отделение хирургии , зайти в левое крыло в туалет там ппц что делается!Туда просто зайти не охота, а сесть на обосцаный унитаз на котором нету крышки ваще трындец.Свет исходил только от окна открытого, всё грязно!

  2. Интересно, а с туалетами на этажах когда-нибудь решать проблему??!! На одно крыло ( а это не менее 30 пациентов) - 1 туалет с одним унитазом. Это "ШИКАРНО" просто.... И если двум или трем пациентам назначили, извиняюсь за подробности, опорожнение кишечника с помощью спец.лекарств, то им че делать? Я вообще в шоке от нашей больницы... А про "вежливых" врачей вообще молчу...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button