Культура

«Яскраве закриття творчого сезону»: працівники Палацу культури «Корабельний» активно відпочили у Голій Пристані

Працівники міського палацу культури «Корабельний» завершили творчий сезон 2017-2018 років активним відпочинком у садибі зеленого туризму «Чайка» (м. Гола Пристань Херсонської області).

Про це на сторінці Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» у соцмережі Facebook написав заступник директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний» Максим Коровай.

За його словами, організацію мандрівки взяв на себе голова первинної профспілкової організації ММПК «Корабельний» Микола Брояк, заручившись підтримкою активістів профкому.

«Комфортабельний автобус, весела компанія та позитивний настрій – ось запорука стовідсоткового успіху будь-якої справи. Вирушили ми у поїздку з самого ранку. Дорогою до місця призначення спостерігали, як змінювався пейзаж і ландшафт місцевості. Емоції переповнювали наші душі. Лише кілька годин автобусом – і ти потрапляєш у незайманий світ природи з усіма її прикрасами та принадами. Зустріли нас по-домашньому в кращих народних традиціях. Дали час оговтатись від дороги, розмістити свої речі в ошатно вбраній гостинній – і одразу на екскурсію притокою Дніпра», — йдеться у повідомленні.

Здійснивши вояж річкою, працівники ММПК «Корабельний» дізналися про те, що вона називається Чайкою, адже в козацькі часи по ній частенько пливли козацькі чайки. А повернувшись до садиби, екскурсовод Богдан повів їх далі цікавими стежками історії місця зеленого туризму.

«Знайомство з елементами побуту українського народу, цікава наочна демонстрація знарядь праці та ремісництва, захоплива історія розвитку грошей від часів царювання Миколи ІІ до періоду незалежності – все це мало неабияке місце у нашому відпочинку. А наскільки прекрасна флора у цій місцевості. Просто закохуєшся з першого погляду, поринувши у її обійми. Тут тобі і безліч зелених насаджень, дерев та кущів, альтанки та маленький водоспад. А зона рекреації теж розвинена непогано: волейбольний майданчик, басейн, лазня, сіновал, катання на катамарані та човнах, риболовля як елемент дозвілля – усе налаштовувало на чудовий відпочинок», — написав Максим Коровай.

Після смачного обіду вояж закінчився відвідуванням набережної Голої Пристані з її визначними місцями.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button