Общество

У Корабельному районі відвідано 5 сімей, відносно яких надійшли повідомлення від громадян щодо неналежного утримання дітей

З метою профілактики та попередження бездоглядності, безпритульності та жебрацтва серед дітей, виявлення малолітніх та неповнолітніх, які опинились у складних життєвих обставинах, попередження нещасних випадків в літній період з підлітками 20 липня 2018 року службою у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради спільно з Корабельним відділом поліції організовано та проведено черговий рейд «Діти вулиці».

Учасниками профілактичного заходу відвідано 5 сімей, відносно яких надійшли повідомлення від громадян щодо неналежного утримання дітей, обстежено житлово-побутові умови, про що складено відповідні акти.

Результатами заходу є ініціювання притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП одного законного представника. Офіційні попередження про відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків отримали 4 громадянина.

З усіма законними представниками та їх дітьми проведені профілактичні бесіди, в ході яких роз’яснені відповідні статті Сімейного, Адміністративного, Цивільного та Кримінального кодексів, надані відповідні рекомендації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button