Общество

Миколаївців чекають у Пенсійному фонді: тепер можна замовити СМС-інформування про стан ваших справ

Пенсійний фонд України запровадив новий онлайн-сервіс для громадян – СМС-інформування.

Відтепер за допомогою СМС-повідомлень Пенсійний фонд інформуватиме пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, а застрахованих осіб – про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір їхнього страхового стажу.

У зв’язку з цим, запрошують всіх бажаючих з числа пенсіонерів та застрахованих осіб, які проживають в Інгульському, Корабельному районах міста Миколаєва та Вітовському районі Миколаївської області завітати до Інгульського об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області та надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання СМС-повідомлень від Пенсійного фонду України.

Одночасно закликають громадян реєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України. Адже, користуючись електронним сервісом Фонду, ви матимете доступ до даних, які містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування та будете володіти інформацією щодо пенсійного забезпечення та сплачених страхових внесків.

Крім цього, особи, які користуються послугами веб-порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу СМС-інформування безпосередньо на порталі, не звертаючись до органів Пенсійного фонду України.

Вас чекають за адресами у місті Миколаєві:

— пр. Богоявленський, 55-е, каб. 404 (понеділок – четвер з 08:30 до 17:15, п’ятниця – з 08:30 до 16:00);

— вул. Океанівська, 1-б, каб. 12 (понеділок – четвер з 08:30 до 17:15, п’ятниця – з 08:30 до 16:00).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Куда идти????
    Если в пенсионном фонде корабельного района пенсионеров называют быдлом.
    Сначала всех зажравшихся сук уволить и нанять адекватных.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button