Общество

Подорожі, чаювання, заняття аеробікою: літо для пенсіонерів з Корабельного райоу

Літня пора кличе всіх, хто бажає покращити своє здоров’я та самопочуття, на природу, у подорожі та екскурсії. Підопічні відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради теж почали літній оздоровчій сезон.

Наразі актуальні поїздки вихідного дня на море — «Порт Південний», «Залізний порт», оздоровчі «вояжі» на йодовані солоні озера Херсонщини з купанням у Дніпрі, прогулянки до лісу та річки.

Ще один дуже дієвий спосіб підтримки фізичного здоров’я та активності — заняття спортом. Кожного ранку протягом тижня підопічні відділення під музику з задоволенням виконують танцювальні рухи на заняттях з аеробіки з використанням обручу, палиць та стільців. Керує заняттями та проводить їх фахівець із соціальної роботи С.П. Тимонова. Доповнюють заняття для покращення здоров’я та самопочуття також дихальні вправи, які проводить фахівець із соціальної роботи Н.А. Горошко. Після вправ підопічні запрошуються на кисневий коктейль та трав’яний чай, обмінюються емоціями та новинами.

Про це повідомив заступник директора міського територіального центру Т.І. Подаєнко.

«Літо пролітає швидко і непомітно, а хочеться отримати заряд бадьорості, настрій та задоволення на цілий день, тому запрошуємо наших відвідувачів до участі у оздоровчих заходах. Разом з нами ви проведете цікаво та з користю свій час у літню пору, принесете додому гарний настрій та позитив, навчите корисним навичкам своїх близьких, подолаєте нудьгу та тривогу, надасте енергії своєму тілу, а воно віддячить вам здоров’ям і міцним сном», — говориться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. а у меня в доме два пенсионера - 87 лет и 92-х,( Со мной три) Мама и свекровь,свекровь не ходит после инсульта, с калоприёмником, онкология. Очень хочет в сад, во двор, оптимистка. Но коляску инвалидную взять в учреждениях соцзащиты в нашей стране закон не позволяет. Надо оформить инвалидность.
    Так что, танцуйте.чаюйте.А как нам поможете?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button