Общество

"Нагорода знайшла свого героя": працівника ДП "СК "Ольвія" віддячили за порятунок дитини на воді (Фото)

Сьогодні, 18 липня, командира відділення відомчої пожежної охорони ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» Сергія Леонідовича Пікуса нагороджено Почесною грамотою ДП «СК «Ольвія» та Подякою від Головного управління ДСНС України в Миколаївській області за порятунок дитини на воді.

Про це повідомляє офіційний сайт ДП «СК «Ольвія».

Почесну грамоту за мужність, самовіддачу та високопрофесійні дії, проявлені при порятунку людини на воді, Сергію Пікусу вручив керівник ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» Руслан Олейник, подякувавши йому від імені всього колективу підприємства за справжній мужній вчинок, який запобіг нещасному випадку.

Нагадаємо, що 27 червня, на узбережжі Чорного моря, поблизу с. Приморське Херсонської області, Сергій Пікус врятував десятирічного хлопця, якого на надувному матраці відносило в море і який вже був на відстані 300 метрів від берега. Нещодавні публікації в пресі про цей мужній вчинок зібрали багато вдячних відгуків та теплих слів читачів на адресу Сергія Леонідовича.

Від Професійної спілки працівників ДП «СК «Ольвія» Сергій Леонідович також отримав подарунковий сертифікат на придбання товарів у національній мережі будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К».

Для вручення Сергію Пікусу Подяки за проявлену особисту мужність під час порятунку дитини на воді та нового мобільного телефону до пожежної частини ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» завітали представники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області, які висловили Сергію Леонідовичу велику шану та подяку від імені всіх рятувальників Миколаївщини.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

    1. Ох, какая свежая идея. И почём нынче мальчики в трёхстах метрах от берега? А в пятистах? А девочка? А без матраца? Возникает много вопросов о ценообразовании платы за спасение. Может пойдёте консультантом в компетентные службы? Уверен, им без таких светлых голов очень туго приходится, вон, до грамот уже скатились, то ли дело хрустящие купюры крупного номинала, да?

      1. Не важно какие обстоятельство было у человека который тонул, важно что другой человек поступил отважно и спас его. А касательно "хрустящих купюр", то конечно нужно ими, а не грамотами, грамота это ничто и никак в жизни не пригодиться. И на месте родителей мальчика я бы первый кто отплатил бы этому человеку, ведь ценнее жизни ничего нет.

      2. А ты за сколько бы полез в воду на глубину ребенка спасать? Будем торговаться? 100 грн - мало? Твоя цена?

      3. И к стати, Сергею от предприятия, которое не имеет никакого отношения к этому ребенку, премию выдало. МЧС - нет.
        А у тебя сколько вот таких вот бумажек за спасение человеческой жизни ну или хотя бы котенка?
        Завидуй молча. Таких как ты миллионы, таких как Сергей, который не думает сколько заплатят, а бросается на помочь рискуя своей жижнью - единицы.

        1. У тебя видимо не все впорядке со зрением или с головой. Я не говорю что он о деньгах думал когда лез, а о том, что за такое нужно человека награждать не бумажками, и это отлично, что хоть кто-то выдал премию.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button