Происшествия

Внаслідок ДТП у Вітовському районі одна пасажирка загинула, ще троє травмовані

Сьогодні, 30 червня, близько 12:30 на автодорозі Н-11 «Дніпро-Миколаїв», неподалік с. Воскресенськ Вітовського району, 42-річний чоловік, керуючи автомобілем ВАЗ-2109, за попередніми даними, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де у подальшому сталося перекидання транспортного засобу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 60-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події, ще троє пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу. Водій транспортного засобу не постраждав.

За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються обставини скоєння дорожньо-транспортної події, призначено проведення експертиз, тривають слідчі заходи, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Во всем водитель виновен! Ха! А как на счет наших ям на этих дорожных направлениях?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button