ОбществоПроисшествия

Біля зупинки громадського транспорту у Вітовському районі виявили бойову гранату. Тут же і підірвали (ВІДЕО)

Сьогодні, 25 червня,  близько 9:20 до поліції Вітовського району звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те, що неподалік с. Воскресенськ у траві біля зупинки громадського транспорту він виявив предмет, схожий на гранату.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, вибухотехніки та рятувальники, які одразу огородили місце можливої небезпеки.

За висновком фахівців, знахідка – це бойова граната типу Ф-1 з підривачем, який знаходився у бойовому стані.

Спеціалісти вибухотехнічної служби ГУНП прийняли рішення знищити небезпечну знахідку у безпечному місці неподалік місця виявлення у зв’язку із ризиком вибуху під час транспортування.

Слідчі Вітовського відділення поліції за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Триває розслідування, в ході якого поліцейські встановлять усі обставини події, походження гранати та осіб, причетних до вчинення вказаного злочину, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. Извините , вы пишите от имени всех Козлов или только Корабельного района?

  1. Прошли дожди, они сейчас как раз начали расти везде, все зависит от почвы, на глиноземе обычно вырастают Ф-1, на песка РГД-5.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button