Общество

Гендерно-бюджетне орієнтування: в Галицинівській громаді вирішували, як підвищити рівень життя кожної людини

Гендерно-бюджетне орієнтування потрібне для того, щоб кожна людина отримала саме ту послугу, яка їй потрібна. Це справедливо, адже ми вже заплатили за послуги, які надає нам держава, а отже, маємо право вимагати їх доступності та якості. Якщо послуга, що надається, нас не влаштовує, треба критично подивитися на причини, які до цього призводять. Зрозуміло, до уваги треба брати багато факторів, адже надання конкретної послуги регламентується нормами, фінансується з бюджету, але надається конкретною людиною. Гендерне бюджетування покликане знайти «слабку ланку» у цьому процесі. Лише за такого підходу можна досягти змін, які здатні забезпечити баланс інтересів представників/иць різних груп населення, і таким чином підвищити рівень життя кожної людини: жінок, чоловіків, дівчаток, хлопчиків.

Саме цю тему обговорювали представники Галицинівської громади в червні.

«Наші активісти ретельно вивчали різноманітні важілі впливу для отримання покращенної послуги», — повідомляється в групі «Галицинівська ОТГ» у соцмережі facebook.

«Розглядали проблему незлагодженої роботи Молодіжної ради громади. За час існування вони не навчились співпрацювати між собою, з цього приводу у експертів було чимало запитань. Представники громади отримали ряд завдань, котрі допоможуть згуртувати молодь Галицинівської громади», — йдеться також у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button