Общество

"Ми віримо в кожного з вас!" - у доросле плавання відправили гімназістів-випускників 2018 року, серед яких 14 медалістів (ВІДЕО)

Як завжди, феєрично пройшов 23 червня випускний вечір в Миколаївській гімназії №3, що розташована в Корабельному районі за адресою пр. Корабелів, 12-Г.

За традицією, право першою привітати випускників надалося найшановнішій у навчальному закладі людині, яка добре знає всіх випускників, а саме — директорці гімназії Марії Федорівні Письменній.

«Доброго вечора! Дорогі випускники, шановні вчителі, батьки та гості! Сьогодні ми відправляємо у щасливе доросле плавання довжиною у ціле життя наших випускників, сьогодні залишають наш затишний гімназійний дім учні випуску 2018 року. Попереду, дорогі діти, — дорога до самостійного життя, позаду — щасливе шкільне дитинство, коли мама завжди поруч, коли вчителі, класні керівники зрозуміють вас, коли друзі підтримають. Усе це у вас було, усе це сьогодні, а завтра кожному із вас треба знайти місце у житті, вижити в такий складний час, бути завжди людиною (що може бути дорожчого і святішого?).

Тож нехай множаться ваші успіхи на благо вашої родини,  вас самих і нашої держави. А рідна домівка у вашому краї, рідна гімназія завжди чекатимуть на вас, вони стануть дороговказом у здійснені ваших задумів і мрій.

Дорогі діти, хай стелиться перед вами світлий і широкий шлях, який позначений тільки успіхами і перемогами. Щастя усім вам земного, високих творчих злетів, віри в майбутнє як своє, так і нашої держави. Дорогі діти, ми віримо в кожного з вас! В добру путь, наші рідні випускники!»

«Довгих 11 років крок за кроком, рік за роком йшли ви до цього дня, і нарешті непроста праця в складній і в водночас чудовій країні знань завершена. Підтвердженням цього будуть атестати зрілості, відзнаки за відмінне навчання та похвальні грамоти», — зазначила ведуча, звертаючись до вже колишніх учнів гімназії.

Тож після слів привітання директорка урочисто зачитала «Наказ про випуск учнів 11-их класів Миколаївської гімназії №3» та вручила атестати про отримання середньої освіти випускникам 2018 року, серед яких — 10 «золотих» (Адова Єлізавета, Бітюкова Юлія, Владиженко Аліна, Єлчева Катерина, Ісаханян Софія, Камінська Ольга, Камінська Юлія, Стефанцова Аліна, Полуектова Марина, Шпилева Тетяна) та 4 «срібних» (Антонова Аліна, Карлович Ксенія, Пацюк В’ячеслав, Шарова Єва) медалістів.

Після отримання атестатів та лише частини нагород, присутніх зачарували виступи самих гімназистів – кожен клас подарував всім свій випускний вальс.

Ніжний та романтичний 11-го «А» та казковий і охоплений містичністю 11-го «Б» вальси завершувалися дуже яскраво: гучними оплесками присутніх та вибухами золотого серпантину, який охоплював весь гімназійний майданчик.

Випускний вечір на шкільному дворику продовжився привітаннями та нагородженнями випускників грамотами за особливі досягнення, а завершили його 11-А – в кафе у селі Гилицинове, а 11-Б — в заміському комплексі «Балдіно».

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Корабелов инфо, вы рано ушли. Классные руководители играли и пели в конце. Где бы вы еще увидели, как играет на синтезаторе учительница физики?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button