Общество

"Остання крапка у шкільному романі": радість, гордість і одночасно сум феєричного випускного вечора в ЗОШ №48

Надворі літо…
Наше щедре літо…
Цей особливий неповторний час,
Коли дитинство з юністю у парі
Танцює з вами ваш останній вальс.

Випускний – це важлива подія в житті кожного випускника, початок важливого, дуже відповідального етапу в житті та прощання з дитинством.

Відійшло дитинство, промайнуло, як миттєвість. І ось уже дорослі юнаки й дівчата стоять на порозі самостійного життя: 12 юнаків і 13 дівчат – випускники 11-А класу (класний керівник — Лариса Костянтинівна Волкова) Миколаївської школи № 48.

23 червня 2018 року у своєму шкільному романі вони поставили останню крапку. Двоє випускників отримали по закінченню школи золоті медалі — Тиванович Остап і Колосовська Дарина, а Салата Віолетта закінчила навчання в школі зі срібною медаллю.

Насправді унікальний клас –
Призери, переможці, активісти!
Спортсмени, силачи і футболісти!!!
Прості, земні, вродливі, ясноокі —
ВИПУСКНИКИ 2017-2018 навч. року!

З 25-ти учнів цього класу п’ятеро закінчили навчальний рік на «відмінно», одинадцять учнів — на достатньому рівні.

В цьому ж випуску закінчила школу президент шкільного учнівського самоврядування «Клуб-100 Друзів» Наумович Яна, яка насправді була лідером та ініціатором більшості шкільних справ та вела за собою учнівську родину.

 

 

Радість, гордість і одночасно сум пережили ті, хто прийшов на випускний вечір (адміністрація школи, вчителі, батьки, рідні та друзі випускників).

Свято випускного розпочалося з останнього шкільного вальсу на шкільному подвір’ї. А потім усіх запросили до актової зали  на урочисту частину, присвячену врученню атестатів випускникам 2017-2018 навчального року.

Директор школи Оксана Олександрівна Баранова у своєму привітальному слові звернулася до випускників поіменно. Атмосфера вечора була наповнена теплом, щирістю і світлим смутком.

Зі сцени лунали теплі слова вдячності та побажань від випускників школи, педагогів. Шкільна агітбригада із випускників 11-А класу порадувала своїм виступом. Батьки випускників здивували колективною піснею-привітанням на адресу дітей-випускників. А промова класного керівника була настільки щирою, що викликала сльози на очах її вихованців та їх батьків.

Шкільне свято випускного вечора пройшло на позитивних емоціях — феєрично.

А на останок пролунало побажання для випускників:

«Виходячи з нашого випускного, ви залишаєте свою частку душі в нашій шкільній родині. Пам’ятайте, де почався Ваш берег дитинства, й не бійтеся до нього пристати в тяжку хвилину. Щасти Вам!»

А від себе особисто хочу зауважити: ви — завзяті та амбіційні, юні та перспективні, комунікабельні та енергійні, а тому гідні тої висоти, яку для себе встановили. Я у вас вірю! Вам усе під силу! Я вас люблю!!!

Педагог-організатор школи Оксана Михайлівна Кротова.

Фото — учениці 10-А класу школи № 48 Катерини Консицької

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Ребята, счастья вам и успехов в процветающей Украине, пусть все то, что сейчас происходит останется в прошлом и забудется, как страшный сон! Мира вам и нам!

  2. Громких побед в Ваших начинаниях ,светлая молодежь.
    Но ,вот только она начнется быстрее тогда,когда перестанете залазить на зеленую зону)

    1. Иммануил , что ты несешь? Какие победы могут быть у рабов, дети которых поедут пахать в Европу и никогда сюда не вернуться или станут на рынках торговать итальянскими трусами. Мощнее запускайте салюты, главное погромче и пошикарнее пока их папы и мамы могут оплатить.Это образование ничего не стоит.

  3. а у шарика синдром ( циничной скотины) южный парк 15 сезон 7 серия.Посмотрите сразу его узнаете

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button