Культура

Танцюристи з Корабельного району міста Миколаєва вдало виступили на всеукраїнських змаганнях в Одесі

16 та 17 червня на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Університет» у м. Одеса за сприяння Міністерства молоді та спорту України, під егідою Всесвітньої федерації танцювального спорту (WDSF), за ініціативи Всеукраїнської федерації танцювального спорту (ВФТС), Одеського обласного осередку ВФТС і клубу спортивного танцю «Еліт данс», відбулися  Всеукраїнські рейтингові та класифікаційні змагання з танцювального спорту.

Про це йдеться у листі заступника директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний» Максима Коровая, яке надійшло на пошту «Корабелов.Инфо».

У цьогорічних змаганнях на паркеті демонстрували свої хореографічні вміння та здібності 1337 спортсменів  з усіх регіонів України. Приємно, що серед чималої кількості учасників були й танцювальні спортивні  пари з народного ансамблю бально-спортивного танцю «Фантазія» (керівник – Юрій Крижановський) Миколаївського міського палацу культури «Корабельний».

Спортивним парам треба було виконати вісім танців європейської та латиноамериканської програми у своїй віковій категорії.

Миколаївські танцівники впоралися непогано із конкурсною програмою, здобувши наступні результати:

І місце: Коновалов Д. – Бєлінська М. діти деб/22 уч.; Бєлінський Д. – Марочканич А. юв1 шк/32; Коновалов Д. діти соло деб/57; Бєлінська М. діти соло деб/57; Карденас О. юв1 шк/49; юв 2 шк/22; Ловчикова В. юв1 Н/23; юв 1 Е лат/17; Марочканич А. юв 1 шк/49.

IV місце: Карденас О. юв 1 Н/23.

V місце: Марочканич А. юв 1 Н/23.

«Дирекція ММПК «Корабельний» вітає дітей з перемогами та досягненнями, керівникові зичить подальших творчих успіхів на танцювальному поприщі!», — наголошено у листі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button