Экономика

"Розумні рухи": досвідом впровадження інноваційних технологій представники СК "Ольвія" ділилися на Міжнародному форумі

1 червня, в рамка щорічного Міжнародного тижня з торгівлі та транспорту в Одесі проходив Міжнародний форум «Smart moves: цифровізація транспорту, інновації в логістиці та стала мобільність», організатором якого виступило Міністерство інфраструктури України.

Форум відкривав Міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Метою проведення цього Міжнародного форуму є обговорення питань втілення новітніх інноваційних технологій на транспорті та формування високоефективних логістичних рішень під час організації перевізного процесу в сполученні Європа-Азія.

В рамках форуму відбулася презентація проекту Е-PORT, який нещодавно реалізовано на державному підприємстві «Стивідорна компанія «Ольвія».

З відповідною спільною доповіддю «Е-PORT: автоматизація, прозорість розвиток» на форумі виступили: голова Громадської Ради при державному агентстві Е-Уряд України Єгор Стефанович, заступник директора ДП «СК «Ольвія» з економіки та фінансів Ольга Майстренко та генеральний директор корпорації «Інформаційні технології» (розробник інформаційної системи Е-PORT) Олег Щербатенко.

В ході презентації проекту Ольга Майстренко розповіла про основні функціональні блоки інформаційної системи, які було впроваджено на ДП «СК «Ольвія», а Олег Щербатенко зосередив увагу присутніх на результатах і перевагах впровадження інформаційної системи Е-PORT.

Також учасники форуму мали можливість обмінятися думками щодо перспектив розбудови цифрової інфраструктури та формування розумної логістики в ході проведення панельних дискусій.

Нагадаємо, ми писали:

Під час круглого столу з міжнародною спільнотою представник держпідприємства “СК “Ольвія” презентував рішення “E-PORT”;

Більше 150 ведучих компаній з 20 країн, у тому числі і державне підприємство “СК “Ольвія” – учасники транспортного форуму 2017 року;

Керівництво ДП “СК “Ольвія” взяло участь у Першому британсько-українському морському інфраструктурному форумі

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button