Общество

«Свої»: на Миколаївщині почала роботу "Мережа громадських консультантів"

У Миколаєві з’явився регіональний консультант з питань громадської активності – ним став полковник ЗСУ Віктор Мойсеєв.

Про це повідомляє прес-служба «Мережі громадських консультантів «Свої».

Віктор Мойсеєв пішов на фронт добровольцем, має бойові нагороди. Він є одним з лідерів Миколаївської громадської організації «Асоціація учасників і інвалідів АТО». Ця ветеранська організація є однією з найпотужніших та найуспішніших в Україні та об’єднує близько 500 чоловік. «Асоціація», яку представляє Мойсеєв, займається працевлаштуванням ветеранів АТО, організовує їх реабілітацію. Забезпечує психологічну підтримку родичам загиблих воїнів. Налагодила взаєморозуміння з органами місцевої влади та опікується дітьми, батьки яких віддали життя, захищаючи Україну.

Кожен з приблизно 180 сиріт буде отримувати з обласного бюджету тисячу гривень щомісяця до повноліття та має 10 тисяч допомоги на рік. Завдяки «Асоціації», у Миколаєві діє бізнес-інкубатор для ветеранів, та виділено 1 мільйон гривень на розвиток бізнес-проектів, які заснували демобілізовані ветерани.

«Очікується, що результатом проекту «Мережа громадських консультантів «Свої» стане вплив на свідомість мешканців Миколаївській області, підвищення кількості людей, що здатні покращувати життя в рідному місті/селищі. Приклад «Асоціація учасників та інвалідів АТО» повинен давати впевненість в тому, що розвиток України залежить від громадян, надихати на участь в будівництві кращого майбутнього країни та прискорювати рух у напрямку євроінтеграції», — йдеться у повідомленні.

«Мережа громадських консультантів «Свої» — проект, націлений на розвиток громадянського суспільства в Україні. Проект фінансується Ministry of Foreign Affairs of the Czech Republic та зібрав однодумців, діяльність яких базується на принципах чесності, відкритості, відповідальності та етичних нормах, прийнятих у цивілізованому світі. Мережа «Свої» має консультантів в 6 регіонах України. Вони пройшли навчання і готові передавати знання, які підвищать професійний рівень громадських активістів. «Свої» поділяться рецептами успіху, підкажуть, як використати на користь суспільства реформи, що наразі відбуваються в країні, забезпечать правовий захист, допоможуть отримати фінансування соціально значущих проектів та уникнути емоційного вигоряння.

Контактний номер Віктора – 063-749-6814

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button