Культура

«Я маю право» - така виставка дитячих малюнків відбулася в Корабельному районі

З 1 по 4 червня у міському палаці культури «Корабельний» діяла виставка дитячих малюнків під назвою «Я маю право».

Про це йдеться у листі заступник директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний» Максима Коровая, яке редакція «Корабелов.Инфо» отримала на свою пошту.

Як йдеться у листі, дана виставка малюнків була черговим заходом на виконання Указ Президента України Петра Порошенка №361/2017 «Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!»» та проведена у рамках реалізації регіональних заходів щодо виконання даного проекту та з метою підвищення рівня правової освіти та культури населення, створення належних умов для набуття громадянами правових знань, а також забезпечення їх конституційного права знати свої права і обов’язки.

Виставка була організована ММПК «Корабельний» спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області під патронатом управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради.

На виставці були присутні Фірсова Інна Володимирівна, перший заступник  ГТУ юстиції у Миколаївській області, Гнатуша Наталія Вікторівна, директор регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області, Чебан Олексій Олександрович, директор міського ПК «Корабельний».

«Поспілкувавшись з представниками юстиції, присутні у закладі культури відвідувачі разом із гостями переглянули виставку, на якій у своїх творчих роботах, яких було надано близько сотні, діти представили своє бачення поняття права та відобразили те, що найбільше їм би хотілося отримувати в житті від держави та дорослих. По завершенню відкриття виставки Інна Фірсова та Наталія Гнатуша роздали буклети та інформаційні листівки правової тематики усім бажаючим, а також домовилися із дирекцією Палацу культури про подальшу тісну співпрацю», — йдеться у листі.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button